Akcióink és kiemelt ajánlataink

Nyári nyelvi táborok

 június 26-tól hetente!​

10% kedvezmény április 30-ig
5% kedvezmény testvéreknek

Nyelvtanfolyamok 2017. április 24-től

Kedvezmények, garanciák:

 • akár 45% kedvezmény 2017. április 11-ig.
 • 5% kedvezmény minden más tanfolyamunkra a meghirdetett beiratkozási időszak utolsó napjáig (egyben fizetve)

Jelentkezés a tanfolyamokra választásod szerint:
a) Jelentkezéskor 5000 Ft regisztrációs díjat fizetsz, a további összegeket pedig egyben vagy részletre (ahol a részletfizetés megengedett) fizeted a képzés megkezdése előtt legalább 3 nappal a listaár alapján.
b) Jelentkezéskor a teljes tandíjat befizeted egyben és így élhetsz meghirdetett akciós kedvezményeinkkel.

Kedvezmény a tankönyvre:
Ha jelentkezéskor megveszed a tankönyvet is, arra 5% kedvezményt kapsz!

Törzsvásárlói kedvezmény:
a 2. és 3. tanfolyamodra 5%, a 4. tanfolyamtól 10% a kedvezményed, ha legalább 2 héttel a tanfolyam kezdés hete előtt jelentkezel

Barát kedvezmény:
Hozd magaddal barátod, családtagod (akik még nem voltak a Katedra tanulói) és mindannyian 5% kedvezménnyel iratkozhattok be!

Pénz visszatérítési garancia:
Visszatérítjük a befizetett tandíjat, ha esetleg létszámhiány miatt nem indul a kiválasztott tanfolyam, vagy ha az első órán elégedetlen vagy oktatód munkájával.

Kedvezmények összevonhatósága: 
Tandíj kedvezmények nem összevonhatók, egyszerre csak egyféle kedvezmény vehető igénybe.

Jelentkezz most!

Már a KATEDRA kecskeméti iskolájában is gyűjthetsz és beválthatsz SuperShop pontokat, most extra kedvezményekkel!

Csoportos nyelvtanfolyamok:

 • Akciós pontbeváltás 1 pont = 2 Ft  2017.04.11-ig (maximum 1000 pontig tandíjakra).

Egyéni nyelvtanulás:

 • Akciós pontbeváltás 1 pont = 2 Ft  2017.04.30-ig (maximum 1000 pontig tandíjakra).

Nyelvtanulás gyerekeknek

 • Akciós pontbeváltás 1 pont = 2 Ft  2017.04.30-ig (maximum 1000 pontig tandíjakra).

Pontgyűjtés: minden befejezett 100 Ft vásárlási összeg után 1 pontot írunk jóvá kártyáján.
Pontbeváltás: minden beváltott pont 1 Ft-ot ér.
A feltüntetett akciós dupla pont beváltás  2017. április 30-ig befizetett/pénzügyileg rendezett tranzakciókra vonatkoznak.
​A pontgyűjtés és pontbeváltás a nyelvvizsgákra nem vonatkozik.

9 jó dolog, amiért nem kell fizetned

 1. Ingyenes szótanító alkalmazást tölthetsz le magadnak Leckékre bontva 0-24 órában rendelkezésedre áll a tanfolyamod szóanyaga (általános angol A1-B2, német A1-B1 szintig)! Tableten, okostelefonon gyakorolhatsz, amikor csak akarsz! 
 2. Ingyenes online szókincsfejlesztő Iratkozz fel ingyenes szókincsfejlesztőnkre honlapunkon!
 3. Ingyenes tanulás technikai tréning Praktikák, technikák, amelyekkel hatékonyabban és gyorsabban tanulhatsz nyelvet!
 4. Garantált nyelvvizsga Iratkozz be nyelvvizsga előkészítő tanfolyamunkra és garantáljuk, hogy sikerülni fog a nyelvvizsga. Ha a tanfolyam után nem  sikerül a nyelvvizsgád, addig ismételheted ingyen a tanfolyamot, ameddig sikeres nem leszel!
 5. Ingyenes szintfelmérés Jelentkezéskor felmérjük a nyelvtudásodat, hogy a Neked megfelelő szintű képzést kezdhesd meg!
 6. Ingyenes próbaóra A beiratkozási időszakban részt vehetsz valamelyik nyílt óránkon, amelynek segítségével megismerheted oktatási módszerünket. 
 7. Ingyenes nyelvvizsga-konzultációs lehetőség Nyelvvizsgáznál? Válaszd ki a neked legjobban passzoló nyelvvizsgát a vizsgáztatásban jártas szakmai tanácsadónk segítségével!
 8. Ingyenes próbanyelvvizsga lehetőség 2 havonta meghirdetésre kerülő próbanyelvvizsgánk egyikén ingyenesen részt vehetsz!. A vizsga után készségekre bontott visszajelzést kapsz a fejlesztendő területekről!
 9. Ingyenes képzést záró tanúsítvány akár 3 nyelven A tanfolyamzáró tanúsítványt idegen nyelven (angol és/vagy német) is kérheted!

+1  A Te befizetésed 25 rászoruló nagycsaládos fiatal nyelvtanulását is támogatja a Katedra Nyelviskola 20 millió forint értékű társadalmi felelősségvállalás programja keretében!

Aktuális tanfolyamkínálatunkért kattints ide!

Ingyenes szótanító APP

Ha angolt vagy németet tanulsz nálunk csoportban, akkor van számodra egy jó hírünk: nyelvtanfolyamod mellé szeptembertől egy online szótanító alkalmazást adunk, ingyen! 

Az alkalmazásban megtalálod a tanfolyamod szintjének megfelelő szókészletet (angol A1-B2, német A1-B1 szintig) hangfájlokkal, példamondatokkal együtt. Az appot okostelefonodon, tableten is használhatod, amikor csak akarod!

A hozzáférésedet a tanfolyam kezdete után kapod meg e-mailben!

Az Szótanító kb. 5 700 szót tanít meg és tartalmaz egy kb. 90 000-es ingyenes szótárt is.

A program a szavakat példamondatok segítségével szövegkörnyezetben, összefüggésében tanítja. Lehetővé teszi, hogy rutinfeladatok közben, félaktív időnkben is tudjunk tanulni, pl. bizonyos fajta edzés közben, konyhai teendők, mosogatás, főzés, vagy pl. autóvezetés közben. Így a nagyon elfoglalt emberek is külön időráfordítás nélkül, idejük jobb kihasználásával nyelvet tudnak tanulni!

Hatalmas szókészlet

Rengeteg,  szót és példamondatot lehet megtanulni segítségével. A program egy fáradhatatlan szótanító gyár, fáradhatatlanul belénk sulykolja a szavakat.

A program a nyelvtanulásnak legfárasztóbb, leghosszadalmasabb részében ad érezhetően nagy segítséget! 

   

 

A szavakat szövegkörnyezetben tanítja

A program az szavakat példamondatok segítségével szövegkörnyezetben, összefüggésében tanítja. Tapasztalat az, hogy hatékonyabb és könnyebb megtanulni egy egész mondatot, mint egyetlen szót. Így a szavakat rögtön használni is tudjuk, mert mondatba vannak foglalva. Könnyebb így megjegyezni a szavakat, mert hozzá vannak kapcsolva egy érzéshez, jellemző helyzethez, stb.

    

 

Beszélő szókártyák

A program speciális szókártyákkal tanítja meg és kérdezi ki a szavakat ill. kifejezéseket. 

 

 

   

Kikérdezés funkcióval

A kikérdezés funkcióval ellenőrizhetjük le, hogy az ismertnek bejelölt szavakat tényleg jól megtanultuk-e.

Saját szólista is összeállítható, amely használható saját vagy pl. gyerekeink házifeladatának gyors megtanulásához és kikérdezéséhez. A program segítségével a nyelvtudással nem rendelkező szülők is ki tudják kérdezni gyerekeiket!

   

 

Edzés és rutinfeladatok közben is

A telefon képernyőjének kikapcsolás után is folytatódik a hanganyag lejátszása, a szavak és példamondatok ismétlése, (egyelőre csak Androidnál) így pl. edzés közben is lehet tanulni. Fülhallgatók speciális lejátszás indító/megállító gombját is kezeli a program.

   

 

Mini szótárként is használható

A szótanító program egyben egy ingyenesen használható mini szótár. A példamondatokban keresés egy egyedülálló lehetősége a programnak!

   

 

Egyszerű kezelés, mégis sok funkció

A szótanuló program annak ellenére, hogy sok funkcióval rendelkezik, mégis kezelése olyan egyszerű, hogy még gyerekek is tudják használni. Többfajta tanulási és kikérdezési mód közül lehet választani, és ezek működése részletesen paraméterezhető.

Android / iPhone / Windows Phone / Windows

Jelenleg a Szótanító program Windows-on, Windows Phone-on, Android-os telefonokon, tableteken és iPhone-on, iPad-on érhető el.

Tanfolyamod mellé, ingyen!

Subscribe to Akcióink és kiemelt ajánlataink

Kapcsolat

Kövess minket

Vélemények

"Azért választottam a Katedrát nyelvtanuláshoz, mert fejlődni szerettem volna, s a magántanárok nem feltétlen tudnak kifejezetten a TELC nyelvvizsgára felkészíteni.

"Nagyon jó a tanár, kellemes a légkör és színvonalas az oktatás. Sokat fejlődtem."

"Azért szeretek ide járni mert itt nagyon kedves, barátságos és segítőkész mindenki. Az órák nagyon jó hangulatban telnek és persze mindenki számíthat segítségre ha nem ért valamit.

"Azért választottam a Katedrát, mert kedvező ajánlatokat kínált, és a testvérem is itt tanult. Nagymértékben hozzájárul nyelvtudásom fejlődéséhez, jó a közösség és a tanárok.

"Jó tanárom volt, a rendelkezésre álló tananyag megfelelő volt, minden kérdésemre választ kaptam, mindenki nagyon segítőkész volt és szerettem a kis csapat tagjait, akikkel együtt tanultam.

„A nyelviskolát barátnőm ajánlotta, mert tavaly ő is a Katedrába járt és neki bevált, sikeres nyelvvizsgát tett.

"Nagyon korrekt, pontos tájékoztatásban volt részem, illetve az órák minősége is sok tanulási lehetőséget biztosított számomra. Nagyon bízom benne, hogy sikerült az LCCI nyelvvizsgát letennem. 

"A színvonal megfelelő, minden eszköz és tényező adott a sikeres tanulmányokhoz, a tanárok megfelelően felkészültek, és pontosan tudják, hogyan készíthetik fel legjobban diákjaikat a közelgő megmér

"A kis létszámú csoportokban könnyű a tanulás, és az óra pörgős, nem unatkozom, és tudunk beszélni. Szerintem a Katedra egy nagyon jó hely, ahol még a tanulás is élvezetes és sose unalmas.

„Immáron a hetedik alkalommal veszek részt a képzésen. Nagyon jól érzem magam az órákon. A tanárnő oktatása számomra érthető, ezenkívül türelmes és segítőkész is.