Kezdd a tanévet Te is velünk!

Beiratkozás: szeptember 19-ig

Kedvezmények, garanciák:

 • Early Bird kedvezmény: 20 000 Ft kedvezmény 90 órás tanfolyamainkra, 10% kedvezmény minden más tanfolyamunkra szeptember 19-ig egyben fizetve.

 • Egyben fizetési kedvezmény: Jelentkezéskor 1 hónapnál hosszabb tanfolyam esetén egy havi tandíjat kell befizess, vagy választásod szerint a teljes díjat, ha szeretnéd igénybe venni egyben fizetési kedvezményünket (5%). Az 1 hónapos tanfolyamokat vagy akciósként jelölt díjakat a teljes tanfolyamra, egy összegben, jelentkezéskor kell befizetni.

 • Kedvezmény a tankönyvre: Ha jelentkezéskor megveszed a tankönyvet is, 5% kedvezményt kapsz!

 • Törzsvásárlói kedvezmény: A 2. és 3. tanfolyamodra 5%, a 4. tanfolyamtól 10% a kedvezményed, ha legalább 2 héttel a tanfolyam kezdés hete előtt jelentkezel

 • Pénz visszatérítési garancia: Visszatérítjük a befizetett tandíjat, ha esetleg létszámhiány miatt nem induló a kiválasztott tanfolyam, vagy ha az első órán elégedetlen vagy oktatód munkájával.

 • Kedvezmények összevonhatósága: Tandíj kedvezményeket nem lehet összevonni! Az akciós ár alkalmazása esetében további kedvezmény nem adható!

Már a KATEDRA kecskeméti iskolájában is gyűjthetsz és beválthatsz SuperShop pontokat, most extra bevezető kedvezményekkel!

Pontgyűjtés: minden befejezett 100 Ft vásárlási összeg után 1 pontot írunk jóvá kártyáján, a Katedra kecskeméti központjában befizetett összeg után.

Pontbeváltás: minden beváltott pont 1 Ft-ot ér.

A kiadványban feltüntetett sorsolással egybekötött pontbeváltás akció “Válts be legalább 500 pontot szeptember 19-ig és nyerj egy ingyenes 60 órás csoportos nyelvtanfolyamot!“ 2017. szeptember 19-ig befizetett/pénzügyileg rendezett tranzakciókra vonatkoznak. Sorsolás szeptember 22. A pontgyüjtés és pontbeváltás a nyelvvizsgákra nem vonatkozik.

+ 8 jó dolog, amiért nem kell fizetned!

 1. Ingyenes szintfelmérés: Jelentkezéskor felmérjük a nyelvtudásodat, hogy a Neked megfelelő szintű képzést kezdhesd meg.
 2. Ingyenes képzési tanácsadás: Segítünk eldönteni, melyik lenne a számodra leginkább megfelelő tanfolyam.
 3. Ingyenes szótanító alkalmazást tölthetsz le magadnak: Leckékre bontva 0-24 órában rendelkezésedre áll a tanfolyamod szóanyaga (általános angol A1-B2, német A1-B1 szintig)! Tableten, okostelefonon gyakorolhatsz, amikor csak akarsz!  
 4. Ingyenes online szókincsfejlesztő: Iratkozz fel ingyenes szókincsfejlesztőnkre honlapunkon!
 5. Nyelvvizsga garancia: Iratkozz be nyelvvizsga előkészítő tanfolyamunkra és garantáljuk, hogy sikerülni fog a nyelvvizsga. Ha a tanfolyam után nem  sikerül a nyelvvizsgád, addig ismételheted ingyen a tanfolyamot, ameddig sikeres nem leszel!
 6. Ingyenes tanulástechnikai tréningen vehetsz részt: a tréning segítségével megtanulhatod, hogyan teheted hatékonyabbá a nyelvtanulásodat
 7. Ingyenes nyelvvizsga tanácsadás: ha már a nyelvvizsga szintjéhez közeledik nyelvtudásod, érdemes átgondolni, melyik vizsgára szeretnél felkészülni. A vizsgarendszerekben jártas felkészítőink örömmel adnak tanácsot a megfelelő vizsga kiválasztásához!
 8. Ingyenes képzést záró tanúsítvány akár 3 nyelven: A tanfolyamzáró tanúsítványt idegen nyelven (angol és/vagy német) is kérheted!

+1 A Te befizetésed 25 rászoruló nagycsaládos fiatal nyelvtanulását is támogatja a Katedra Nyelviskola 20 millió forint értékű társadalmi felelősségvállalás programja keretében!

Mikor érdemes beiratkozni?

A meghirdetett beiratkozási időszakban, mert

 • ilyenkor van írásbeli és szóbeli szintfelmérés is, így ek­kor lehetsz a legbiztosabb abban, hogy a számodra legmegfelelőbb szintre kerülsz
 • a teljes meghirdetett választékra jelentkezhetsz, így a számodra legkedvezőbb helyszínt és időbeosztást választhatod ki

A pótbeiratkozási időszakban

 • már csak az üresen maradt helyekre tudsz jelentkezni, ami lényegesen kisebb választékot jelent
 • csak írásbeli szintfelmérésre van mód
 • csak listaáron tudsz beiratkozni a tanfolyamokra

Kapcsolat

Kövess minket

Vélemények

"Jó tanárom volt, a rendelkezésre álló tananyag megfelelő volt, minden kérdésemre választ kaptam, mindenki nagyon segítőkész volt és szerettem a kis csapat tagjait, akikkel együtt tanultam.

"Aranyosak és segítőkészek a tanárok, a diákokkal együtt. Amióta ide járok jobban tudok a külföldi ismerőseimmel beszélgetni."

"Nagyon jó tanárom van, az órák hangulatosak. Rengeteg új dolgot tanulunk, és látható a fejlődés kis időn belül is. Különböző típusú feladatokat már sokkal könnyebben tudok megoldani.

"Nagyon jó tanárom van! Még nem régen kezdtem, de számomra már az siker, hogy nagyon megszerettem az angol nyelvet és örömmel tanulom és készülök fel."

„Immáron a hetedik alkalommal veszek részt a képzésen. Nagyon jól érzem magam az órákon. A tanárnő oktatása számomra érthető, ezenkívül türelmes és segítőkész is.

Orosz nyelvi képzésen vettem részt a Katedra Nyelviskolában. Minden szempontból tökéletesen meg voltam elégedve az Iskolával. Rugalmas időbeosztás, felkészült oktató, gyors ügyintézés.

„A Katedra nyelviskolát egy szóval tudnám jellemezni: profizmus.

„Minden ember számára fontos lehet az idegen nyelv tanulása. Úgy érzem a Katedra Nyelviskolában kitűnő munka folyik. A légkör barátságos, a tanárok jól képzettek.

"A Katedra Nyelviskola nagyon családias légkört teremt illetve a tanárok alaposan felkészültek az órákra és a maximumot nyújtják a diákok számára!

"A színvonal megfelelő, minden eszköz és tényező adott a sikeres tanulmányokhoz, a tanárok megfelelően felkészültek, és pontosan tudják, hogyan készíthetik fel legjobban diákjaikat a közelgő megmér